Brugge

Brugge is een stad die je recht in het hart treft.

Een plek op mensenmaat, nooit helemaal te doorgronden. Groots geworden door haar geschiedenis en bekroond met het Unesco-label van Werelderfgoedstad. Middeleeuws mysterieus, ongegeneerd bourgondisch en al eeuwenlang een wereldstad.

Ontdek Brugge op deze website: http://www.visitbruges.be/en 

 

 

TRIENNALE BRUGGE 2021

Van 8 mei tot 24 oktober 2021 vormt Brugge opnieuw het decor voor Triënnale Brugge, een uniek kunstentraject waar dertien nationale en internationale kunstenaars en architecten hun installaties aan het grote publiek voorstellen. Voor deze editie kiest Triënnale Brugge voor een verrassend thema: TraumA. Tijdens deze editie gaan we op zoek naar het verborgene en balanceren we tussen droom en realiteit, privé en publiek. Samen gaan we op zoek naar de minder zichtbare kant van het picture perfect Brugge.

http://www.triennalebrugge.be/nl/

Lokale restaurants die we aanbevelen

Brugge is een gastronomisch Mekka en staat op de kaart met een indrukwekkende lijst eersteklas restaurants. Er zijn meerdere restaurants met een Michelin ster en meer dan 30 restaurants met vermeldingen van Bib Gourmand en GaultMillau. De gastronomische scène van Brugge is in constante evolutie. 

Ontdek veel leuke plekken om te eten terwijl u de prachtige, historische UNESCO-stad verkent. 

http://ec.europa.eu/consumers/odr/