Hygiëne en schoonmaak protocol

.

Beste gast,

We nemen de normen voor hygiëne en netheid zeer serieus en nemen maatregelen om de veiligheid van al onze gasten te garanderen. Hotel de Orangerie volgt alle verklaringen en maatregelen van de Nationale Veiligheidsraad en de Wereldgezondheidsorganisatie met betrekking tot het coronavirus (COVID-19) op de voet.

Ons hotel werkt er dagelijks aan om ervoor te zorgen dat we voldoen aan de nieuwste richtlijnen op het gebied van hygiëne en reiniging. De gezondheids- en veiligheidsmaatregelen van ons hotel zijn ontworpen om een breed spectrum van bacteriën en virussen aan te pakken, waaronder COVID-19, en omvatten alles van handhygiëne en schoonmaakproductspecificaties tot schoonmaakprocedures van de openbare ruimtes en kamers. We bieden handgels en mondmaskers aan aan onze gasten.

Hand Hygiëne

Handhygiëne is de regel. Onze medewerkers worden dagelijks gecontroleerd op goede handhygiëne, door hun handen regelmatig en op de juiste manier te wassen! Het is belangrijk voor hun gezondheid en die van onze gasten.

Ons personeel wordt voorzien van de juiste middelen en ze dragen handschoenen om de veiligheid in het hotel te behouden.

Melding

Als we in ons hotel op de hoogte worden gebracht van een geval van COVID-19, werken we onmiddellijk samen met de relevante gezondheidsautoriteiten om de feiten en richtlijnen te verkrijgen over de te nemen stappen met zowel gasten als medewerkers. We voeren een extra reinigings- en desinfectieprotocol uit voor de gemeenschappelijke ruimtes van het hotel en de ruimtes waarvan we weten dat de gast er tijdens hun verblijf is geweest.

Bovendien verzegelt het hotel de kamer van de gast (bijv. Het voorkomen van toegang door personeel of anderen) en voert het een kamerherstelprotocol uit dat ontworpen is om alles in de kamer te desinfecteren, inclusief het zuiveren van de lucht.

Globale informatie

.

 • Inchecken / uitchecken: Beide procedures kunnen online worden gedaan.
   
 • Real-time informatie: Het managementteam van Hotel de Orangerie staat 24/7 paraat en zal het laatste nieuws en informatie monitoren om zich voor te bereiden op en te reageren op COVID-19 indien nodig, en om het hotel en zijn personeel en gasten te ondersteunen.
   
 • Reinigingsproducten en protocollen: we gebruiken door de Europese Unie goedgekeurde virusdodende producten en beschermende uitrusting voor het personeel dat nodig is voor hun activiteiten.
   
 • Hotelkamers: Ons hotel maakt gebruik van reinigings- en desinfectieprotocollen om kamers schoon te maken nadat de gasten zijn vertrokken en voordat de volgende gast arriveert, met bijzondere aandacht voor lichtschakelaars en deurgrepen.
   
 • Openbare ruimtes: Ons hotel heeft de frequentie van het reinigen en desinfecteren van de openbare ruimtes verhoogd, met een focus op de balie bij de receptie, lift (en liftknoppen), deurgrepen, openbare toiletten.
   
 • Ontsmetten: Onze machine met ultraviolet licht reinigt dagelijks alle kamersleutels en andere objecten.
   
 • Ontbijt: Ons onbijt wordt à la carte geserveerd, dit kan op de kamer of in onze prachtige ontbijtruimte of op het terras met respect voor de nodige afstand.